Trots IT gastheer bij OpdeKoffie indeBollenstreek

door | dec 6, 2022 | Nieuws

Op woensdag 30 november waren wij gastheer bij de netwerkbijeenkomst van OpdeKoffie indeBollenstreek, een laagdrempelig en gratis ondernemersnetwerk voor bedrijven in onze regio.

Om de belangstellenden te kunnen ontvangen en van koffie en thee te voorzien had rugbyclub The Bassets, waarvan wij al jaren trotse sponsor zijn, het clubhuis beschikbaar gesteld.

Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving

Een grote groep ondernemers luisterde tijdens ons zeepkistmoment geïnteresseerd naar ons verhaal over de huidige wereld van IT en de risico’s die bedrijven tegenwoordig met hun netwerk en gegevens lopen nu cybercriminelen steeds actiever en creatiever worden.

Trots IT Dark Web scan

Als dank voor hun aanwezigheid die ochtend krijgen alle ondernemers binnenkort een gratis Trots IT Dark Web scan, zodat zij zien welke persoonlijke (inlog)gegevens daarop worden aangeboden en zij passende maatregelen kunnen nemen tegen cyberaanvallen.

Eén aanwezige won bovendien de hoofdprijs in de visitekaartjesloterij: een uitgebreide analyse op veiligheid en kwetsbaarheid van zijn bedrijfssysteem.

Afbeelding met tekst, persoon, vloer

Automatisch gegenereerde beschrijving

Geslaagde netwerkochtend

Voor Trots IT was het een geslaagde netwerkochtend waarin wij weer een groep ondernemers alert hebben kunnen maken op de kwetsbaarheid van hun bedrijfsdata en -systemen en wat dat voor de continuïteit van hun bedrijf kan betekenen. Een ochtend ook, die zeker voor herhaling vatbaar is.

Wilt u ook weten waar uw inloggegevens zijn en uw bedrijf tegen cyberaanvallen beschermen? Vraag hier heel eenvoudig onze Dark Web scan aan. Dit kan zowel eenmalig als in de vorm van een abonnement, zodat u altijd zeker weet dat niemand misbruik maakt van uw gegevens.

Tijdelijk Aanbod Exclusief Voor MKB’ers in de Randstad
Staan Uw Inloggegevens Op Het Dark Web? Stel Uzelf Gerust Met Onze 100% Vertrouwelijke Dark Web Scan

Met Onze Gratis Scan Weet U:

  • Welke inloggegevens (indien aanwezig) actief worden VERKOCHT op het Dark Web
  • Of uw bedrijf (en uw reputatie) RISICO loopt
  • Of de PERSOONLIJKE GEGEVENS van uw klanten RISICO lopen

Vergelijkbare berichten

Wereld Back-up Dag: Samen tegen dataverlies

Wereld Back-up Dag: Samen tegen dataverlies

Op 31 maart is het Wereld Back-up Dag. Deze laatste dag van maart is elk jaar bedoeld om mensen én bedrijven bewust te maken van de noodzaak om hun belangrijke en/of gevoelige data beter te beschermen tegen verlies en diefstal. Om aandacht te schenken aan het belang...