Jouw IT partner die 24/7 voor je klaar staat

Wij zijn dé partner op het gebied van cybersecurity voor het MKB

Digitale cybersecurity problemen voorkomen, is wat wij doen. Al sinds 2005 beveiligen wij bedrijfsnetwerken en -data op basis van ‘Zero Trust’. Wij zijn dé IT-partner die met je meedenkt en jouw onderneming verder helpt.

Wij helpen ondernemers met professionele systeembeveiliging en IT-advies op maat. En richten je IT zo in dat deze altijd gericht is op veilige continuïteit en productiviteit, zodat je altijd zorgeloos verder kunt.

De voordelen van samenwerken met Trots IT

  • Altijd een goedwerkende en snelle computer
  • Gratis helpdesk en urgentiebeleid
  • Snelle reacties, korte lijnen en geen wachttijden
  • 24x7x365 focus op jouw bedrijfsnetwerk
  • Actief samenwerken aan je strategische IT-plannen
  • Volledig transparant en geen verborgen kosten
  • Wij zijn en werken proactief
  • Actief onderhoud van contact met leveranciers

Volledige ontzorging van jouw IT

IT inzetten als powertool die uw bedrijf vooruit helpt

Bescherm jezelf tegen cybercriminaliteit

Onze klanten hebben tussen 10 en 250 werkstations en vertrouwen op hun computers, netwerk en internet voor dagelijkse activiteiten. Ze vertegenwoordigen een brede dwarsdoorsnede van industrieën, zijn gevestigd in de Randstad en hebben vaak medewerkers verspreid over Nederland, Europa en de rest van de wereld.

Het merendeel van onze klanten heeft een gespecialiseerde bedrijfsapplicatie die gebruikt wordt om het bedrijf te runnen. Ze zijn hierdoor sterk afhankelijk van de operationele beschikbaar- heid van de software.

N

Concentreer op uw bedrijf. Niet op de technologie

N

Altijd een back-up van uw gegevens beschikbaar

N

Geen geld verliezen met computerdowntijd

N

Altijd veilig op afstand blijven werken

Bedrijven geholpen

Jaar ervaring

%

Succes garantie

Peter van der Linden;
De trots van Trots IT

Persoonlijk en adviserend

Dé computertechnoloog van Sassenheim en omstreken. Peter ondersteunt ondernemers bij het vergroten van de kennis over technologie en werkt met passie aan het verkleinen van bedrijfsrisico’s. Hij zet technologie in als middel om een concurrerende voorsprong te creëren en zo de efficiency en winstgevendheid van ondernemingen te verhogen.

Cybersecurity is teamwork

Wij staan voor Trots, Rust, Kwaliteit en Veilig. Ons dedicated team bestaat uit verschillende experts met elk hun eigen specialisme.


Lions Club Slot Teylingen


Stichting Wish-Omnia


EHBO vereniging Sassenheim


Team de vrijbuiters


Rugbyclub The Bassets

Wij steunen graag initiatieven die zich inzetten voor de samenleving.

Zo zetten wij ons al jaren als bestuurslid en vrijwilliger in voor Lions Club Slot Teylingen, een internationale serviceorganisatie die zich belangeloos inzet om vaak via lokale projecten anderen te helpen.

Daarnaast steunen wij als sponsor Rugbyclub The Bassets uit Sassenheim, dat landelijk op het hoogste niveau speelt. Omdat de jeugd de toekomst heeft, wordt onze bijdrage voornamelijk ingezet voor de jeugdafdeling en het bevorderen van de sport bij de jongere spelers.

En ook Team de Vrijbuiters kan elk jaar rekenen op een bijdrage van Trots IT bij hun deelname aan de Alpe d’HuZes voor onderzoek naar de genezing van kanker.

Stichting Wish-Omnia ondersteunen wij bij het verwezenlijken van hun materiële en immateriële hulp aan mensen die een duwtje in de goede richting nodig hebben op een moment dat ze dat zelf niet kunnen.

EHBO vereniging Sassenheim kan rekenen op onze technische support, zo kunnen zij zich focussen op het helpen van mensen.

Vraag een GRATIS Security Test aan om je unieke situatie te bekijken.

Onze gratis Security Test is een mini-penetration test. Hiermee kijken we waar de gevaren en kwetsbaarheden zitten in jouw IT-systeem. Vul hieronder het formulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact je op.