Dark web scan

Beschermt U Als Ondernemer Uw
Bedrijfsgegevens En De Privégegevens Van Uw Klant BETER DAN Bedrijven als VDL Groep, de NAM en Mandemakers Groep Dat Deden?

U zou wel eens een SCHIETSCHIJF kunnen zijn

Waarom? Omdat u als bedrijfseigenaar het belangrijkste doelwit van hackers bent. Ze weten dat u toegang hebt tot financiële gegevens, werknemersdossiers, bedrijfsgegevens en al die interessante klantinformatie – burgerservicenummers, creditcardnummers, geboortedata, thuisadressen, e-mails, enz.

Denk er niet te licht over. Cybercriminelen en hackers DEINZEN NERGENS VOOR TERUG om uw inloggegevens te bemachtigen. En als ze uw wachtwoord(en) eenmaal hebben, is het slechts een kwestie van tijd voordat ze uw bedrijf kapot maken, uw klanten afschrikken en uw professionele en persoonlijke leven verpesten.

Als Bedrijfseigenaar is het UW Verantwoordelijkheid Om Uw Bedrijf, Uw Werknemers En VOORAL Uw Klanten Te Beschermen
Dit is geen bangmakerij. De aansprakelijkheid voor u als CEO is reëel. Na een datalek ontstaat er een domino-effect. Verplichte melding bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Boetes. Rechtszaken. Audits. En zodra de pers er lucht van krijgt, loopt u het risico dat klanten verdwijnen.

  • Industriebedrijf VDL doelwit van cyberaanval; productie fabrieken deels plat.
  • Grote datalek bij NAM treft persoons- en adresgegevens 19.000 gedupeerden.
  • Mandemakers-groep getroffen door cyberaanval, hackers eisen losgeld.

Deze grote bedrijven besteden MILJOENEN aan IT-beveiliging. Ze hebben omvangrijke IT-teams die de klok rond werken om ervoor te zorgen dat ze veilig zijn. Dus als ZIJ gehackt zijn, kan dat bij u en uw bedrijf ook gebeuren!

Als ondernemer bent u elke dag bezig met de groei van uw bedrijf, het verbeteren van klantrelaties en het verhogen van de winst. Maar het negeren van deze ene simpele 4 SECONDEN durende handeling kan dat ALLEMAAL in gevaar brengen.

Waarom neemt u nu niet 4 seconden de tijd om uzelf, uw bedrijf en uw klanten te beschermen?

We hebben deze GRATIS en volledig vertrouwelijke Dark Web Scan nog niet eerder aangeboden. Maar omdat datalekken tegenwoordig zo’n reële bedreiging vormen – de gegevens van 1 op de 3 MKB’ers worden op het Dark Web aangeboden – moeten we proactief zijn om de dreiging te stoppen.

Deze exclusief voor ondernemers aangeboden Dark Web Scan is uw eerste verdedigingslinie tegen deze dreigingen. Vraag ‘m vandaag nog aan door in enkele seconden uw naam en e-mailadres van uw bedrijf op het formulier hieronder in te vullen, zodat wij de scan voor u kunnen uitvoeren.

De Risico’s Zijn Reëel!

  • BIJNA 25.000 datalekken zijn in 2021 bij de Autoriteit Persoonsgegevens gemeld.
  • Dat is een VERDUBBELING ten opzichte van het jaar ervoor.
  • MILJOENEN persoonlijke gegevens zijn daarbij gestolen of verloren gegaan.
  • 60% van de bedrijven komt een cyberaanval niet te boven en SLUIT binnen een half jaar HUN DEUREN.

U ontvangt het rapport van de scan vervolgens binnen slechts 24 uur. En natuurlijk hopen wij, dat er NIETS AAN DE HAND is en u gerustgesteld uw ondernemerstaken kunt hervatten. Maar als uit de scan blijkt dat uw bedrijf, uw winst en uw klanten wél risico lopen, dan gaan we er gewoon voor zorgen dat u beter beschermd bent.

Laat dit u, uw bedrijf, medewerkers én uw klanten niet overkomen.
VRAAG NU UW EXCLUSIEVE DARK WEB SCAN AAN!

 

Exclusief
Voor MKB’ers in de Randstad

Staan Uw Inloggegevens Op Het Dark Web? Stel Uzelf Gerust Met Onze 100% Vertrouwelijke Dark Web Scan

Tijdelijk Aanbod Exclusief Voor MKB’ers in de Randstad
Staan Uw Inloggegevens Op Het Dark Web? Stel Uzelf Gerust Met Onze 100% Vertrouwelijke Dark Web Scan

Met Onze Gratis Scan Weet U:

  • Welke inloggegevens (indien aanwezig) actief worden VERKOCHT op het Dark Web
  • Of uw bedrijf (en uw reputatie) RISICO loopt
  • Of de PERSOONLIJKE GEGEVENS van uw klanten RISICO lopen