Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk betrokken

Duurzaamheid

Vanuit milieuoogpunt vinden wij het belangrijk om duurzaam om te gaan met grondstoffen en maken hiervoor bewuste keuzes. Door bijvoorbeeld een zoveel mogelijk papierloze manier van werken en het gebruik van 100% groene stroom. Via de bank waarmee wij samenwerken, worden wereldwijd dagelijks bomen geplant voor het bestrijden van de klimaatcrisis en het verminderen van onze carbon footprint.


Lions Club Slot Teylingen


Stichting Wish-Omnia


EHBO vereniging Sassenheim


Team de vrijbuiters


Rugbyclub The Bassets

Altijd betrokken

Wij steunen graag initiatieven die zich inzetten voor de samenleving.

Zo zetten wij ons al jaren als bestuurslid en vrijwilliger in voor Lions Club Slot Teylingen, een internationale serviceorganisatie die zich belangeloos inzet om vaak via lokale projecten anderen te helpen.

Daarnaast steunen wij als sponsor Rugbyclub The Bassets uit Sassenheim, dat landelijk op het hoogste niveau speelt. Omdat de jeugd de toekomst heeft, wordt onze bijdrage voornamelijk ingezet voor de jeugdafdeling en het bevorderen van de sport bij de jongere spelers.

En ook Team de Vrijbuiters kan elk jaar rekenen op een bijdrage van Trots IT bij hun deelname aan de Alpe d’HuZes voor onderzoek naar de genezing van kanker.

Stichting Wish-Omnia ondersteunen wij bij het verwezenlijken van hun materiële en immateriële hulp aan mensen die een duwtje in de goede richting nodig hebben op een moment dat ze dat zelf niet kunnen.

EHBO vereniging Sassenheim kan rekenen op onze technische support, zo kunnen zij zich focussen op het helpen van mensen. 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van IT nieuws en tips om uw bedrijf vooruit te helpen.