Cloud Computing

Over Cloud Computing

Bescherming tegen bedreigingen voor ieder budget

Wanneer u hulp nodig heeft bij het organiseren van uw bedrijf en uw computers wilt beschermen tegen bedreigingen van buitenaf, maar u een beperkt budget heeft, kunnen de Cloud Computing-oplossingen van Trots IT u helpen.


De vitale systemen en gegevens van uw bedrijf worden beschermd tegen verlies en zelfs diefstal.


Met onze ingebouwde databackup en veilige data-opslag hoeft u zich nooit zorgen te maken dat u uw gegevens verliest in geval van welke ramp dan ook.


Wij zijn altijd 24/7 beschikbaar om aan uw behoeften te voldoen en we zullen uw systemen controleren om problemen in de eerste plaats te voorkomen.


Wanneer u uw systemen moet beheren, bieden wij u gebruiksvriendelijke, intuïtieve tools aan om u op weg te helpen.

Bescherm uw bedrijf tegen cybercriminaliteit

Wij voorkomen hacks en aanvallen 

Omdat onze diensten volledig schaalbaar zijn en beschikbaar zijn voor een vast tarief, hoeft u zich nooit zorgen te maken over IT-kosten die u niet kunt dekken.

Er is  geen extra IT-personeel nodig. Omdat er geen initiële kapitaalinvestering vereist is, kunt u uw geld nu besteden aan belangrijkere, groeiende zakelijke vooruitzichten en de kleine dingen aan ons overlaten. 

Praat vandaag nog met Trots IT om deze Cloud Computing-diensten in de Randstad voor u te laten werken.

Onze partners:

Over Trots IT

Hoe wij bedrijven helpen met veilig en efficient werken

Trots IT werkt proactief. Wij reageren niet op problemen, maar voorkomen ze. Op basis van ‘Zero Trust’ beveiligen en ondersteunen wij bedrijfsnetwerken en -data van MKB-klanten zoals U al sinds 2005.

Download onze gratis gids:

“5 Essentiële Onderwerpen waarover U als
Ondernemer moet weten, voordat U naar de Cloud verhuist”