Windows 11 2022 Update Beschikbaar

door | jun 15, 2022 | Nieuws

Terwijl de eerste verjaardag van Windows 11 naderde, bracht Microsoft op dinsdag 20 september 2022 de “eerste grote update” voor het nieuwe besturingssysteem uit. Volgens een blog van Microsoft richt deze Windows 11-update zich op vier belangrijke gebieden:

● De pc voor iedereen makkelijker en veiliger in gebruik maken

● Mensen in staat stellen productiever te zijn

● Windows de beste plek maken om te verbinden, te creëren en te spelen

● Extra beveiliging, beheer en flexibiliteit op de werkplek bieden

Microsoft zet zich in om computers toegankelijker te maken. Een toegevoegde toegankelijkheidsfunctie omvat System Wide live captions om automatisch ondertiteling te genereren voor elke vorm van audio-inhoud op Windows 11.

Windows 11 bevat ook Snap lay-outs die een game changer voor multitasken zijn door gebruikers te helpen hun applicaties en documenten te optimaliseren. Daarnaast introduceerde Microsoft Focus-sessies en Do Not Disturb om afleiding te minimaliseren.

Geavanceerde kunstmatige-intelligentiefuncties verbeteren de nieuwe Windows Studio-camera en audio-effecten aanzienlijk. De functies Voice Focus, achtergrondvervaging, oogcontact en automatische framing kunnen gebruikers helpen bij online vergaderingen en het creëren van content.

Volgens Microsoft “biedt Windows 11 lagen van hardware- en software-integratie voor krachtige, out-of-the-box bescherming vanaf het moment dat u uw apparaat opstart – en we blijven innoveren”. Bij de Windows 11-update hoort bijvoorbeeld ook de lancering van Microsoft Defender SmartScreen. Microsoft Defender SmartScreen waarschuwt gebruikers wanneer hun inloggegevens worden ingevoerd op een kwaadwillende applicatie of website.

De Windows 11 2022 update zit boordevol subtiele veranderingen die samen een ​​boost geven aan productiviteit en creativiteit stimuleren. De wijzigingen omvatten verbeteringen aan de bestandsverkenner, fototoepassingen, taakbalkoverloop en nog veel meer.

Microsoft Windows-gebruikers krijgen toegang tot de nieuwe functies door hun computers te updaten en opnieuw op te starten. Om de update voor Windows 11 2022 te starten, kunnen gebruikers naar het startmenu gaan, instellingen selecteren en vervolgens update en beveiliging kiezen in de lijst met opties. Vervolgens worden gebruikers naar het menu geleid, waar ze hun computer direct kunnen bijwerken en opnieuw opstarten of de herstart kunnen plannen.

Met deze Windows 11 update kunnen gebruikers alle nieuw toegevoegde en verbeterde applicaties ervaren om de productiviteit te verhogen terwijl ze worden beschermd tegen bekende kwetsbaarheden.

Vergelijkbare berichten

Wereld Back-up Dag: Samen tegen dataverlies

Wereld Back-up Dag: Samen tegen dataverlies

Op 31 maart is het Wereld Back-up Dag. Deze laatste dag van maart is elk jaar bedoeld om mensen én bedrijven bewust te maken van de noodzaak om hun belangrijke en/of gevoelige data beter te beschermen tegen verlies en diefstal. Om aandacht te schenken aan het belang...