Trots IT Lid Van Keurmerk ICT Waarborg

door | okt 25, 2022 | Trots IT

 

In een wereld waar steeds meer branches de noodzaak zien van cyberveiligheid en projecten starten voor weerbaarheidsnormen en cyberregelgeving, hebben wij ons recent aangesloten bij ICT Waarborg. Een brancheorganisatie die zich sterk maakt voor kwaliteitsnormen als professionaliteit, betrouwbaarheid, kennis en naleving van de gedragscodes in de IT-sector.

Zero Trust benadering

Wij zijn al meer dan vijf jaar geleden met een nieuwe koers gestart, die volledig is gericht op het veilig houden van onze klanten. Vanuit een zogenaamde Zero Trust benadering werken wij aan de optimale veiligheid en continuïteit van hun bedrijfsnetwerken en data. En we zien dat dit gaandeweg die 5 jaar steeds relevanter is geworden. Het probleem rond cybercriminaliteit wordt alsmaar groter met bijna wekelijks een nieuwe hack of ransomware-aanval bij een Nederlands bedrijf of instelling.

Streven naar hoge standaard

Security is daarom het sleutelwoord in een veranderende wereld van ondernemen en werken. Goed beheer en bescherming van bedrijfsinformatie is cruciaal voor de continuïteit, groei en reputatie van een bedrijf. Wij streven met onze diensten én kennis dan ook naar een zo hoog mogelijke standaard. Zo zijn we bijvoorbeeld Professional Partner Gold van Datto en Silver Certified partner bij Microsoft.

Extra proeve van bekwaamheid

Hoewel deze manier van werken bij ons eigenlijk altijd al de gewoonste zaak van de wereld was, willen wij onze (toekomstige) klanten met de aansluiting bij het Nederlandse keurmerk ICT Waarborg nog meer duidelijkheid en zekerheid met betrekking tot onze dienstverlening geven. Een extra proeve van bekwaamheid, dus.

Vergelijkbare berichten

Wereld Back-up Dag: Samen tegen dataverlies

Wereld Back-up Dag: Samen tegen dataverlies

Op 31 maart is het Wereld Back-up Dag. Deze laatste dag van maart is elk jaar bedoeld om mensen én bedrijven bewust te maken van de noodzaak om hun belangrijke en/of gevoelige data beter te beschermen tegen verlies en diefstal. Om aandacht te schenken aan het belang...