Trots IT en Holm Security partners in online veiligheid ondernemers

door | sep 5, 2022 | IT Services

IT-bedrijf Trots IT en het internationale cybersecuritybedrijf Holm Security zijn recent een samenwerking op het gebied van risico- en kwetsbaarheidsmanagement aangegaan. Het doel van dit partnerschap is voor het IT-bedrijf uit Sassenheim met name om het dienstenpakket op het gebied van cybersecurity voor de IT-omgevingen van zijn klanten nog verder te versterken.

Trots IT, dat IT-security & -beheer op multinational-niveau voor Mkb’ers in de Duin- & Bollenstreek en Randstad levert, ziet de tools van Holm Security voor het scannen van systemen, netwerken en webapplicaties als een waardevolle aanvulling op zijn diensten. “Onze focus ligt volledig op de veiligheid en continuïteit van de bedrijfsnetwerken van onze klanten. Voor de bewaking daarvan hebben wij uiteraard onze eigen producten en diensten”, legt Trots IT directeur Peter van der Linden uit. “Met deze samenwerking kunnen wij ze een onafhankelijke, externe bevestiging van de werking van deze producten en diensten aanbieden. In feite controleert Holm Security of wij ons werk goed genoeg doen. Daarmee krijgen onze klanten volledige transparantie en inzicht in hoe veilig hun netwerken en data daadwerkelijk zijn.”

Afbeelding met tekst, illustratie

Automatisch gegenereerde beschrijving

Trainen tegen phishing-aanvallen

Naast deze tools omvat de samenwerking met Holm Security ook mogelijkheden voor phishing & awareness trainingen voor medewerkers. Een heel belangrijk punt volgens Van der Linden: “Onderzoek in meer dan 130 landen heeft aangetoond, dat 95% van de kwetsbaarheden ontstaat door menselijke fouten. Iets wat bedrijfseigenaren zich vaak niet realiseren. Bewustwording is daarom onmisbaar geworden om schadelijke inbreuken op het bedrijfsnetwerk zoveel mogelijk te voorkomen. Met deze trainingen via gesimuleerde e-mailaanvallen ontdekt de werkgever de zwakke plekken en leren medewerkers waar ze alert op moeten zijn om zich te wapenen tegen phishing- en ransomware-aanvallen.”

Ondernemers die meer willen weten over deze samenwerking en de mogelijkheden die het voor hun bedrijven biedt, kunnen contact opnemen met Trots IT.

Vergelijkbare berichten

Ondersteuning Windows 8.1 gestopt

Ondersteuning Windows 8.1 gestopt

Afgelopen week is Microsoft gestopt met de ondersteuning van Windows 8.1. Deze zogenaamde End of Life betekent voor gebruikers die nog steeds met dit besturingssysteem werken, dat zij geen beveiligingsupdates, software-updates en technische ondersteuning meer krijgen....