Trots IT en Holm Security partners in online veiligheid ondernemers

door | sep 5, 2022 | IT Services

IT-bedrijf Trots IT en het internationale cybersecuritybedrijf Holm Security zijn recent een samenwerking op het gebied van risico- en kwetsbaarheidsmanagement aangegaan. Het doel van dit partnerschap is voor het IT-bedrijf uit Sassenheim met name om het dienstenpakket op het gebied van cybersecurity voor de IT-omgevingen van zijn klanten nog verder te versterken.

Trots IT, dat IT-security & -beheer op multinational-niveau voor Mkb’ers in de Duin- & Bollenstreek en Randstad levert, ziet de tools van Holm Security voor het scannen van systemen, netwerken en webapplicaties als een waardevolle aanvulling op zijn diensten. “Onze focus ligt volledig op de veiligheid en continuïteit van de bedrijfsnetwerken van onze klanten. Voor de bewaking daarvan hebben wij uiteraard onze eigen producten en diensten”, legt Trots IT directeur Peter van der Linden uit. “Met deze samenwerking kunnen wij ze een onafhankelijke, externe bevestiging van de werking van deze producten en diensten aanbieden. In feite controleert Holm Security of wij ons werk goed genoeg doen. Daarmee krijgen onze klanten volledige transparantie en inzicht in hoe veilig hun netwerken en data daadwerkelijk zijn.”

Afbeelding met tekst, illustratie

Automatisch gegenereerde beschrijving

Trainen tegen phishing-aanvallen

Naast deze tools omvat de samenwerking met Holm Security ook mogelijkheden voor phishing & awareness trainingen voor medewerkers. Een heel belangrijk punt volgens Van der Linden: “Onderzoek in meer dan 130 landen heeft aangetoond, dat 95% van de kwetsbaarheden ontstaat door menselijke fouten. Iets wat bedrijfseigenaren zich vaak niet realiseren. Bewustwording is daarom onmisbaar geworden om schadelijke inbreuken op het bedrijfsnetwerk zoveel mogelijk te voorkomen. Met deze trainingen via gesimuleerde e-mailaanvallen ontdekt de werkgever de zwakke plekken en leren medewerkers waar ze alert op moeten zijn om zich te wapenen tegen phishing- en ransomware-aanvallen.”

Ondernemers die meer willen weten over deze samenwerking en de mogelijkheden die het voor hun bedrijven biedt, kunnen contact opnemen met Trots IT.

Vraag een GRATIS Security Test aan om je unieke situatie te bekijken.

Onze gratis Security Test is een mini-penetration test. Hiermee kijken we waar de gevaren en kwetsbaarheden zitten in jouw IT-systeem. Vul hieronder het formulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact je op.

Vergelijkbare berichten

Wereld Back-up Dag: Samen tegen dataverlies

Wereld Back-up Dag: Samen tegen dataverlies

Op 31 maart is het Wereld Back-up Dag. Deze laatste dag van maart is elk jaar bedoeld om mensen én bedrijven bewust te maken van de noodzaak om hun belangrijke en/of gevoelige data beter te beschermen tegen verlies en diefstal. Om aandacht te schenken aan het belang...