Trots IT en DELTA Netwerk maken glasvezel bereikbaar voor Teylingse bedrijven

door | okt 25, 2022 | Zakelijk glasvezel

Onlangs hebben wij met de landelijke organisatie DELTA Netwerk de handen ineengeslagen om supersnel en betaalbaar glasvezel bereikbaar te maken voor alle ondernemers van geselecteerde bedrijventerreinen in Sassenheim, Voorhout en Warmond.

Megasnel en stabiel glasvezel

DELTA Netwerk is momenteel door het hele land bezig zowel consumenten als bedrijven aan te sluiten op hun glasvezelnetwerk en vroeg ons om onze bekendheid met de bedrijvensector in de gemeente Teylingen hiervoor in te zetten. Door deze samenwerking kunnen wij ondernemers in Sassenheim, Voorhout en Warmond nu de hoogst mogelijke connectiviteit en stabiliteit op megasnel glasvezel bieden die online vergaderen, streamen en up- en downloaden van zware bestanden mogelijk maken.

Aanmelden voor 25 november

Het gaat om ondernemers die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen Voorhout, Veerpolder, Jagtlust, Rijksstraatweg en Sassenheim-Zuid. Bedrijven op deze terreinen die kiezen voor het gemak van snel en betrouwbaar glasvezel om zorgeloos te kunnen werken, kunnen zich vóór 25 november a.s. voor een abonnement naar keuze aanmelden. Zij profiteren dan niet alleen van een gratis aansluiting, maar hoeven bovendien de vastrechtvergoeding van € 1.570,25 niet te betalen.

Ga naar https://www.trotsit.nl/nl/zakelijk-glasvezel/ voor meer informatie over de voordelen en de verschillende abonnementsmogelijkheden voor zakelijk glasvezelgebruik.

Vergelijkbare berichten

Wereld Back-up Dag: Samen tegen dataverlies

Wereld Back-up Dag: Samen tegen dataverlies

Op 31 maart is het Wereld Back-up Dag. Deze laatste dag van maart is elk jaar bedoeld om mensen én bedrijven bewust te maken van de noodzaak om hun belangrijke en/of gevoelige data beter te beschermen tegen verlies en diefstal. Om aandacht te schenken aan het belang...