Roam Like Home van telefoniedienst Trots IT breidt uit naar Turkije, Amerika en Canada

door | sep 20, 2022 | Voice over IP

Vanaf volgende maand kunnen de klanten van Trots IT die gebruikmaken van de telefoniediensten van het bedrijf uit Sassenheim ook in Turkije, de Verenigde Staten en Canada een stuk voordeliger mobiel bellen, sms’en en online werken.

Naast IT-beheer voor continuïteit en veiligheid biedt Trots IT zijn zakelijke klanten al jaren ook telefoniediensten op basis van Voice over IP (VoIP). Een zeer geavanceerde telefonie-oplossing in de cloud voor communicatie en samenwerking, dat ondernemers optimale bereikbaarheid, flexibiliteit en mogelijkheden tot groei biedt.

Ook zakelijk geen extra roamingkosten

Binnen deze telefoniediensten zijn dezelfde Roam Like Home regels voor mobiele telefonie van toepassing, die men na het afschaffen van extra roamingkosten in 2017 voor privé mobiel verkeer kent. Wat betekent dat men met de VoIP-diensten van Trots IT in landen binnen de EU en enkele andere Europese landen vanuit de standaard bundel belt, sms’t en van het internet gebruikmaakt.

Aanzienlijke kostenbesparing

Per 1 oktober vallen naast de reeds bekende landen óók Turkije, de Verenigde Staten en Canada binnen deze Roam Like Home bundel van de VoIP-diensten en gaat dus in deze drie landen vanaf die datum hetzelfde buitenlandverbruik gelden. Voor bedrijven die veel zakendoen in deze drie landen kan dat een aanzienlijke kostenbesparing opleveren.

Het IT-bedrijf verwacht dat het niet bij de uitbreiding met deze drie landen blijft en er op termijn meer landen aan de Roam Like Home bundel zullen worden toegevoegd.

Benieuwd welke voordelen de VoIP-diensten van Trots IT en deze uitbreiding uw bedrijf kunnen bieden? Neem contact op of bel naar 088-2055888.

Ontdek Voice over IP
Verlaag de werklast van uw bedrijf en wees bereikbaar

Voldoet uw huidige telefoonsysteem niet aan de eisen van uw bedrijf, merkt u dat uw bedrijf telefoontjes mist, of – erger nog – verkopen mist door gebrek aan functionaliteit of functies? Wellicht is een nieuw Voice over IP (VoIP) telefoonsysteem van Trots IT de oplossing. Met onze nieuwe VoIP-technieken kunt u er zeker van zijn dat aan uw zakelijke behoeften wordt voldaan en dat deze ver worden overtroffen.

Vergelijkbare berichten

Wereld Back-up Dag: Samen tegen dataverlies

Wereld Back-up Dag: Samen tegen dataverlies

Op 31 maart is het Wereld Back-up Dag. Deze laatste dag van maart is elk jaar bedoeld om mensen én bedrijven bewust te maken van de noodzaak om hun belangrijke en/of gevoelige data beter te beschermen tegen verlies en diefstal. Om aandacht te schenken aan het belang...