Home / Gratis rapport

Gratis Rapport

Gratis Rapport Onthult…

De 10 Belangrijkste Manieren Waarop Hackers uw Firewall en Anti-Virus Omzeilen om U te Bestelen

Cybercrime is op het hoogste niveau ooit en hackers richten hun pijlen op MKB-bedrijven die het “laag hangende fruit” zijn. Wees niet hun volgende slachtoffer! Dit rapport onthult de meest gebruikte manieren waarop hackers binnenkomen en hoe u uzelf vandaag nog kunt beschermen.

In dit gratis rapport behandelen wij:

1. De grootste bedreiging voor uw bedrijf, waar zelfs de BESTE firewalls en anti-virus software geen beschermen tegen kunnen bieden (en wat u nu moet doen, om dat te veranderen).

 

2. Een algemene misvatting over apparatuur van medewerkers op uw bedrijfsnetwerk en wat u precies moet doen om het direct stop te zetten.

 

3. De schokkende feiten waarom MKB-bedrijven het grootste doelwit zijn van cybercriminelen – meer dan de helft van de gemelde cyberaanvallen zijn om deze eenvoudig op te lossen hoofdreden gericht op het MKB.

 

4. Hoe u uw netwerk veilig houdt met de grote toename van mobiele apparaten, cloudapplicaties, e-mail and Social Media websites die allemaal verbinding maken met uw computernetwerk.

 

Vul Heel Eenvoudig Het Formulier Op Deze Pagina In, Om Vandaag Nog Uw Gratis Exemplaar Te Downloaden Of Bel Ons Via 088-2055888

We zullen u ook aanmelden voor onze VeiligheidsTip e-mailserie en Cyber Security Waarschuwingen om u op de hoogte te stellen als er een nieuwe en zeer gevaarlijke bedreiging wordt gedetecteerd, zodat u en uw medewerkers er alert op kunnen zijn.

Vul Dit Formulier In En Ontvang Uw GRATIS Rapport