Over ons

Over Trots IT

Hoe Trots IT dé IT-partner voor het Mkb werd

Vanaf het moment dat eigenaar Peter van der Linden Trots IT in 2005 startte, is ons bedrijf een volwaardige Technologie Success Partner. Wij zijn 100% toegewijd om bedrijfseigenaren in de Duin- & Bollenstreek en de Randstad de meest betrouwbare en professionele IT ondersteuning te bieden die mogelijk is. Ons team van getalenteerde IT specialisten kan elke IT nachtmerrie voor eens en voor altijd oplossen.

Bedrijven geholpen

Jaar ervaring

%

Succes garantie

Ontvang onze gratis gids:

"21 Vragen die gesteld moeten zijn vóórdat u besluit tot het inkopen van IT Beheer & Ondersteuning”

De voordelen van kiezen voor Trots IT

Waarom bedrijven vertrouwen op Trots IT 

N

We zijn proactief.

N

Wij houden uw bedrijfsnetwerk 24x7x365 in het oog.

N

Wij reageren zeer snel. Er is geen wachttijd als u belt.

N

Wij werken samen met u aan uw strategische IT plannen.

N

Wij onderhouden het contact met uw leveranciers.

N

Er zijn geen verborgen kosten.

N

Wij bieden een 90-dagen niet-goed-geld-terug garantie.


Concentreer op uw bedrijf, niet op de technologie


Altijd en zonder uitzondering een back-up van uw gegevens beschikbaar


Geen geld verliezen met computerdowntijd


Medewerkers kunnen altijd veilig op afstand blijven werken

Bescherm uzelf tegen cybercriminaliteit

IT inzetten als power tool die uw bedrijf vooruit helpt

Onze klanten hebben tussen 10 en 250 werkstations en vertrouwen op hun computers, netwerk en internet voor dagelijkse activiteiten. De meeste van onze klanten hebben een gespecialiseerde bedrijfsapplicatie die zij gebruiken om hun bedrijf te runnen en zijn sterk afhankelijk van de operationele beschikbaarheid van die software. Ze vertegenwoordigen een brede dwarsdoorsnede van industrieën, zijn gevestigd in de Randstad en hebben vaak medewerkers verspreid over Nederland, Europa en de rest van de wereld.

 

Onze partners:

Over Trots IT

­­­­Wie is Peter van der Linden?

Begin jaren 80 van de vorige eeuw maakte Peter kennis met computertechnologie. Na zijn opleidingen Analoge Techniek, Digitale Techniek en Medische Informatica werd hij Projectmanager, gespecialiseerd in complexe infrastructuren. Als consultant heeft hij bij tal van vooraanstaande bedrijven aan de meest uiteenlopende projecten gewerkt. Van het vervangen van IT-netwerken en servers tot de bouw van datacenters.

Peter helpt zijn klanten graag hun angst en onzekerheid over technologie weg te nemen. Hij is gepassioneerd over het verkleinen van hun bedrijfsrisico’s en de inzet van technologie als middel om een concurrerende voorsprong te creëren en hun efficiency en winstgevendheid te verhogen.


Lions Club Slot Teylingen


Stichting Wish-Omnia


Team de vrijbuiters


Rugbyclub The Bassets

Altijd betrokken

Wij steunen graag initiatieven die zich inzetten voor de samenleving.

Zo zetten wij ons al jaren als bestuurslid en vrijwilliger in voor Lions Club Slot Teylingen, een internationale serviceorganisatie die zich belangeloos inzet om vaak via lokale projecten anderen te helpen.

Daarnaast steunen wij als sponsor Rugbyclub The Bassets uit Sassenheim, dat landelijk op het hoogste niveau speelt. Omdat de jeugd de toekomst heeft, wordt onze bijdrage voornamelijk ingezet voor de jeugdafdeling en het bevorderen van de sport bij de jongere spelers.

En ook Team de Vrijbuiters kan elk jaar rekenen op een bijdrage van Trots IT bij hun deelname aan de Alpe d’HuZes voor onderzoek naar de genezing van kanker.

Vraag een GRATIS Security Test aan om je unieke situatie te bekijken.

Onze gratis Security Test is een mini-penetration test. Hiermee kijken we waar de gevaren en kwetsbaarheden zitten in jouw IT-systeem. Vul hieronder het formulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact je op.