Zakelijk glasvezel

Supersnel glasvezel in Sassenheim, Voorhout en Warmond

 

Nu ook in Teylingen de zekerheid van een goede internetverbinding. Schrijf snel in!

Glasvezel voor de bedrijventerreinen in de gemeente Teylingen

Goed nieuws! Trots IT en de landelijke organisatie DELTA Netwerk hebben de handen ineengeslagen om supersnel en betaalbaar glasvezel bereikbaar te maken voor alle ondernemers van de geselecteerde bedrijventerreinen in Sassenheim, Voorhout en Warmond. Wilt u met uw bedrijf ook gebruik maken van supersnel en betrouwbaar glasvezel op een van deze terreinen? Meld u dan bij ons aan voor een abonnement. 

Door deze samenwerking kunnen wij u de hoogst mogelijke connectiviteit en stabiliteit op mega snel glasvezel bieden. Online vergaderen, streamen en up- en downloaden van zware bestanden… het is allemaal mogelijk met het supersnelle en betaalbare glasvezelinternet van onze partner DELTA Netwerk. En nog tegelijkertijd ook! Kiest u ook voor glasvezel? Ruim 950.000 adressen in Nederland gingen u al voor.

Voor de volgende bedrijventerreinen wordt binnenkort supersnel en betaalbaar glasvezel gerealiseerd

  • Sassenheim-Zuid
  • Jagtlust
  • Bedrijventerrein Rijksstraatweg
  • Voorhout
  • Veerpolder

De voordelen van glasvezel voor uw bedrijf

  • Het is supersnel. Binnen no time kunt u grote bestanden up- en downloaden. Het uploaden is vaak 20 keer sneller dan bij een coax-verbinding.
  • Het is veilig en stabiel. Uw bedrijfsinformatie is in goede handen.
  • Zorgeloos werken in de cloud. Overal toegang tot uw data.
  • Zeer scherp geprijst

Glasvezel binnen handbereik op de bedrijventerreinen in Sassenheim, Voorhout en Warmond

Dit is dus allemaal goed nieuws voor u en uw bedrijf. Het gemak van snel en betrouwbaar glasvezel om zorgeloos te kunnen werken.

Inmiddels zijn de voorbereidende werkzaamheden voor het aanleggen van dit zakelijk glasvezelnetwerk gestart. Heeft u uw bedrijf tijdens de campagneperiode niet aangemeld, maar wilt u toch graag profiteren van supersnel en veilig glasvezel? Neem dan snel contact met ons op.

 

Download de folder met de pakketten, waaruit u afhankelijk van uw behoefte en bedrijfsgrootte kunt kiezen.

Neem vandaag nog contact met ons op of bel direct naar 088-2055888 om u aan te melden en binnenkort ook te profiteren van supersnel glasvezel.

Ja, ik wil ook supersnel en betrouwbaar glasvezel voor de zekerheid van een goede internetverbinding!