Identity Management

Over Identity Management

Nooit meer computers onbeheerd ‘open’ voor onbevoegden

Draadloze authenticatie zonder wachtwoord voor de veiligste en gemakkelijkste manier van inloggen voor PC, Mac, websites en desktopapplicaties.

Heeft u enig idee hoe vaak per dag uw medewerkers ten koste van hun productiviteit hun wachtwoord moeten invoeren om toegang tot hun computer te krijgen? En hoe vaak per dag ze even van hun werkplek weglopen, zodat hun computer niet vergrendeld en voor iedereen toegankelijk is?

Lees meer over de mogelijkheden


Geen onbevoegde toegang tot gevoelige bedrijfsinformatie meer


Toegang tot meerdere computers, gemakkelijk om te flexwerken


Handmatige aanmeldingen niet meer nodig, wachtwoord beheer altijd bij de hand


Op nabijheid gebaseerde vergrendeling. Geen fysiek contact met de computer

Voorkom risico’s

Beperk beveiligingsrisico’s door wachtwoorden te automatiseren

De draadloze GateKeeper Halberd beveiligingssleutel zorgt ervoor dat gebruikers de aanbevolen beveiligingsprocedures volgen en regelgeving naleven door onbeheerde werkplekken te beveiligen en sterke wachtwoorden te gebruiken. 

Maakt uw bedrijf gebruik van flexwerkplekken? Ook dan is GateKeeper de ideale oplossing. Door de nabijheid van de GateKeeper Halberd logt elke medewerker op de daartoe ingestelde computers altijd automatisch in op zijn eigen werkomgeving.

Over de gatekeeper

Vergrendel automatisch elke onbeheerde computer

Beveilig alle werkplekken automatisch en verminder het risico op interne bedreigingen en phishing aanvallen aanzienlijk.

Onze partners:

Over Trots IT

Hoe wij bedrijven helpen met veilig en efficient werken

Trots IT werkt proactief. Wij reageren niet op problemen, maar voorkomen ze. Op basis van ‘Zero Trust’ beveiligen en ondersteunen wij bedrijfsnetwerken en -data van MKB-klanten zoals U al sinds 2005.

Meld U Aan Voor De Trots IT Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van IT ontwikkelingen om uw bedrijf vooruit te helpen en onze nieuwsbrief voortaan ook ontvangen?