Hoe En Waarom U Een Veilige Omgeving Voor Thuiswerkers Creëert

door | okt 14, 2022 | Cybersecurity, Inspiratie

Medewerkers thuis laten werken kan een geweldige manier zijn om de kosteneffectiviteit en groei van uw bedrijf te bevorderen. Maar helaas hebben veel bedrijven ter bescherming van belangrijke informatie thuiswerkers beperkte toegang tot het netwerk gegeven. Dit wetende, vinden hackers creatieve manieren om toegang te krijgen tot netwerken en belangrijke informatie te stelen.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw op afstand werkende personeel over de juiste beveiliging beschikt, niet alleen om hun persoonlijke apparaten te beschermen, maar ook om netwerken en gegevens te beveiligen.

Dit zijn drie manieren die helpen uw thuiswerkende personeel te beschermen:

Stel een beleid voor acceptabel gebruik vast: Als eerste is het belangrijk om duidelijk een gedefinieerd beleid te hebben voor uw thuiswerkende werknemers. Dit beleid moet gericht zijn op het gebruik van internetbrowsers, hardware en opnameapparatuur. Maak vervolgens duidelijke regels en handhaaf het beleid.

Gebruik versleutelde e-mail: E-mail is de meest voorkomende vorm van zakelijke communicatie die mensen gebruiken om op afstand met elkaar te communiceren. Helaas is het ook een favoriete methode van hackers om stiekem naar gevoelige informatie te kijken en de beveiliging van uw bedrijf in gevaar te brengen. Gelukkig bestaan ​​er oplossingen die u kunnen helpen dit risico te elimineren. Versleutelde e-mail is een type e-mail die alleen de afzender en de ontvanger kunnen lezen. Dit zorgt ervoor dat als de e-mail in verkeerde handen valt, de hacker de inhoud ervan niet kan lezen.

Gebruik virtuele privénetwerken: met virtuele privénetwerken (VPN) kunnen uw externe werknemers veilig verbinding maken met uw netwerken zonder deze bloot te stellen aan het risico dat van hun apparaten uitgaat. VPN’s creëren een veilige link tussen uw netwerken en externe werknemers. VPN’s bieden een uitstekende bescherming en zijn een zeer kosteneffectieve oplossing.

Werkgevers zien steeds meer de voordelen van thuiswerkende werknemers. Met de juiste beveiliging is dit een goede manier om uw bedrijf uit te breiden en kosten te besparen. Nu hackers echter creatiever worden in hun aanvalsmethoden, is het belangrijk ervoor te zorgen dat uw externe medewerkers over de juiste bescherming beschikken. Door gebruik te maken van deze veilige manieren voor communiceren en het beschermen van uw netwerken, kunt u erop vertrouwen dat u uw waardevolle gegevens kunt beveiligen tegen nieuwsgierige blikken.

De diensten van Trots IT bestaan onder andere uit diverse tools om die beveiliging te bieden. Neem contact met ons op of bel naar 088-2055888 als u wilt dat Trots IT u helpt uw bedrijf en medewerkers te beschermen.

Exclusief GRATIS bedrijfsadvies:

“12 Onbekende Feiten Die Elke Directeur Moet Weten Over Data Back-up, Security En Disaster Recovery”

Vergelijkbare berichten

Wereld Back-up Dag: Samen tegen dataverlies

Wereld Back-up Dag: Samen tegen dataverlies

Op 31 maart is het Wereld Back-up Dag. Deze laatste dag van maart is elk jaar bedoeld om mensen én bedrijven bewust te maken van de noodzaak om hun belangrijke en/of gevoelige data beter te beschermen tegen verlies en diefstal. Om aandacht te schenken aan het belang...