Cyber security tip van de week

“IK WIST HET NIET”
Helaas Vult Dat Excuus Uw Bankrekening Niet Aan, Lost Het Een Datalek Niet Op En Seponeert Het Ook Geen Boetes En Rechtszaken.

Meld U Aan voor Onze GRATIS “Cyber Security Tips van de Week” En Blijf Hackers En Cyberaanvallen Altijd Een Stap Voor!

Het komt eraan.
De dag dat een hacker cruciale gegevens steelt en uw bedrijf gijzelt…
De dag dat uw bankrekening of creditcard wordt gehackt…
Of de dag dat het privéleven van uw klanten wordt blootgegeven.

Cybercriminelen en hackers vinden voortdurend NIEUWE manieren uit om uw bedrijf te infiltreren, uw activa te stelen en uw leven te verstoren. De ENIGE manier om ZE te STOPPEN…

U Moet Uzelf Voortdurend Blijven Informeren
Over Hoe U Datgene Kunt Beschermen Wat Van U Is!

Nu hebben we – voor een beperkte periode – de PERFECTE manier om uw risico te verminderen en u te beschermen! Meld u aan om onze GRATIS e-mailserie “Cyber Security Tip van de Week” te ontvangen.

We sturen deze ‘hapklare’ makkelijk leesbare tips naar uw e-mail. Elke tip is gevuld met een UNIEKE en UP-TO-DATE oplossing waarmee u de slechteriken een stap voor blijft. En omdat zo weinig mensen op de hoogte zijn van deze beveiligingsgeheimen, leert u elke week iets nieuws!

Bescherm Uw Bankrekening en Belangrijke
Gegevens Met Cyber Security Geheimen Als Deze
Tip # 5: Als u met RANSOMWARE wordt geraakt, dat zegt: “Betaal € 2.000 of we zullen je bestanden verwijderen” — BETAAL DAN NIET! Doe DIT in plaats daarvan, om hun slechte bedoelingen te omzeilen.
Tip # 19: Accepteert u creditcards online? Als u “Ja” antwoordt, maar u negeert deze BELANGRIJKSTE STAP, dan krijgt u mogelijk GELDBOETES, extra KOSTEN en kunt u zelfs VERVOLGD worden!
Tip # 28: Waarom zou u het werk van een hacker EENVOUDIGER maken? Doe DIT met uw gebruikersnamen – dat werkt als een muur van gewapend beton.
Tip # 18: Veel te veel bedrijven hebben firewalls die NUTTELOOS zijn! Die van u kan dat ook zijn, tenzij u de tijd neemt om DIT regelmatig te doen.
Tip # 47: Heeft u een externe inlog wanneer u onderweg werkt? U kunt onbewust een VIRUS binnenlaten in uw netwerk, tenzij u deze actie onderneemt.
Tip # 10: Als u DEZE ZELDZAME maar BELANGRIJKE stap niet neemt wanneer u een geheel nieuwe pc aanschaft, kan dit binnen enkele maanden het OVERLIJDEN van die pc (en uw bestanden) betekenen!
Tip # 8: Elke dag PROBEREN mensen op Facebook of Twitter te komen en krijgen vervolgens meer dan alleen berichten van vrienden – ze krijgen in plaats daarvan gevaarlijke virussen en malware! Deze 6 seconden durende maatregel ELIMINEERT dit veelvoorkomende risico.
Tip # 29: Wat is erger dan dat uw laptop wordt gestolen? Die dief toegang geven tot AL uw bestanden. Neem deze eenvoudige stap om met een gerust hart uw bestanden op uw laptop te hebben.
Tip # 12: Er zijn meer dan 7 MILJOEN Dropbox-accounts GEHACKT! Gebruik deze zelden toegepaste voorzorgsmaatregelen voordat u gebruikmaakt van ELKE applicatie voor het delen van bestanden (Google Drive, OneDrive, Dropbox, enz.)

Hoewel we u niet kunnen garanderen dat u nooit een datalek zult ondergaan, zullen de beveiligingstips die we sturen uw risico AANZIENLIJK verminderen. Vraag Ze Vandaag Nog Aan!

Begin Cyber Crime te bestrijden
met KENNIS & ACTIE!
 

Schrijf U In Om Onze GRATIS “Cyber Security Tip van de Week” Te Ontvangen

Geen Addertjes Onder Het Gras.
Geen Verplichtingen.
Alleen elke week een mail met tips
om hackers een stap voor te blijven.