Cloud Readiness Assesment

Gratis analyse

Zou U Uw Bedrijf Moeten
Verhuizen Naar De Cloud?

 

Cloudcomputing is een concept dat uw bedrijf mogelijk behoorlijk wat geld kan besparen op software, hardware, upgrades en services.

In plaats van hardware en software voor uw kantoor aan te schaffen, kunt u “de Cloud” gebruiken om uw programma’s online op een zeer veilige “superserver” te zetten. Het enige dat u nodig heeft, is een internetverbinding met uw kantoor en u kunt aan de slag.

De kans is groot dat de MEESTE van de softwareapplicaties die u dagelijks gebruikt, nu ‘software as a service’-toepassingen zijn. Met andere woorden: u hoeft ze niet op uw server of pc te installeren – u krijgt gewoon toegang tot de software op een pay-as-you-go-model voor alleen de licenties, ruimte en functies die u gebruikt. Dit geeft u de mogelijkheid om toegang te krijgen tot zeer geavanceerde software en functionaliteiten tegen een fractie van de kosten – of zelfs gratis – en zonder langdurige verplichtingen.

Wilt U Ontdekken Of Uw Bedrijf Klaar Is Voor De Cloud?

De Gratis Klaar-Voor-De-Cloud Analyse Laat Zien Hoe Uw Bedrijf Kan Profiteren Van De Overstap Naar De Cloud

Wat Zijn De Voordelen Van Cloudcomputing?

  • Elimineert de noodzaak van dure serverupgrades en stelt u in staat om goedkopere apparaten (pc’s, enz.) te gebruiken om hetzelfde werk gedaan te krijgen.
  • Geeft u toegang tot applicaties vanaf elk apparaat en elke locatie. Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding.
  • Ingebouwde disaster recovery en bedrijfscontinuïteit.
  • Betaal alleen voor wat u nodig heeft en gebruikt (prijzen naar gebruik).

Vul Het Formulier In Op Deze Pagina Om Uw Klaar-Voor-De-Cloud Analyse Te Claimen

Vul Dit Formulier In En Ontvang Uw GRATIS Klaar-Voor-De-Cloud Analyse