Cloud Computing

Over Cloud Computing

Bescherming tegen bedreigingen voor ieder budget

Wanneer u hulp nodig heeft bij het organiseren van uw bedrijf en uw computers wilt beschermen tegen bedreigingen van buitenaf, maar u een beperkt budget heeft, kunnen de Cloud Computing-oplossingen van Trots IT u helpen.


De vitale systemen en gegevens van uw bedrijf worden beschermd tegen verlies en zelfs diefstal.


Met onze ingebouwde databackup en veilige data-opslag hoeft u zich nooit zorgen te maken dat u uw gegevens verliest in geval van welke ramp dan ook.


Wij zijn altijd 24/7 beschikbaar om aan uw behoeften te voldoen en we zullen uw systemen controleren om problemen in de eerste plaats te voorkomen.


Wanneer u uw systemen moet beheren, bieden wij u gebruiksvriendelijke, intuïtieve tools aan om u op weg te helpen.

Schaalbare kostenbesparing voor uw bedrijf

Overal veilig toegang tot uw bedrijfsapplicaties  

Met onze volledig schaalbare Cloud Computing diensten kunt u kosten besparen op software, hardware, upgrades en services. Uw bedrijfsapplicaties zijn mede dankzij de ingebouwde disaster recovery en bedrijfscontinuïteit altijd en overal vandaan bereikbaar.

In plaats van grote investeringen op het gebied van hardware en software voor uw applicaties en programma’s en het up to date houden daarvan, gebruikt u de Cloud voor uw werkzaamheden en betaalt u alleen voor wat u nodig heeft.

Zo is er geen extra IT-personeel nodig, zijn er geen initiële kapitaalinvesteringen vereist en kunt u uw budget besteden aan de groei van uw bedrijf.

Praat vandaag nog met Trots IT om deze Cloud Computing diensten voor bedrijven in de Randstad ook voor uw bedrijf te laten werken.

Onze partners:

Over Trots IT

Hoe wij bedrijven helpen met veilig en efficient werken

Trots IT werkt proactief. Wij reageren niet op problemen, maar voorkomen ze. Op basis van ‘Zero Trust’ beveiligen en ondersteunen wij bedrijfsnetwerken en -data van MKB-klanten zoals U al sinds 2005.

Download onze gratis gids:

“5 Essentiële Onderwerpen waarover U als
Ondernemer moet weten, voordat U naar de Cloud verhuist”