Beter kijken

Wordt het niet eens tijd dat u BETER KIJKT naar hoe de IT-Security en Continuïteit voor Uw bedrijf ECHT geregeld zijn?

 

Van: Peter van der Linden, directeur Trots IT

Beste Collega-ondernemer,

Als iemand u zou kunnen laten zien dat de vertrouwelijke gegevens en bestanden van uw bedrijf op het Dark Web te koop werden aangeboden en de continuïteit van uw onderneming hierdoor gevaar loopt, zou u dan niet willen dat zij u dit aantonen, zodat u vanuit uw verantwoordelijkheden als bedrijfseigenaar adequate maatregelen kunt nemen?

Ik ben Peter van der Linden, directeur van Trots IT uit Sassenheim, het hart van de Bollenstreek. Wij lijken misschien ‘het zoveelste’ IT-bedrijf, maar wat we leveren aan directeuren zoals u, is een proactieve Zero Trust benadering van IT. Onze aanpak is uniek in deze regio: wij zorgen er 24/7 voor dat uw IT-systemen en bedrijfsdata veilig en bereikbaar zijn én blijven.

Mijn openingsvraag lijkt misschien zwaar overdreven en wellicht denkt u nu: “Wij hebben het goed geregeld. Dit gebeurt niet bij mijn bedrijf. Daar zijn wij veel te klein voor.”

Maar ik kan u verzekeren dat er óók in UW organisatie op dit moment sprake is van dergelijke risico’s als u onvoldoende beschermd bent.

Cybercriminaliteit is big business geworden en ontwikkelt zich continu door. Bijna dagelijks lees je over bedrijven die slachtoffer zijn geworden van hackers en data zijn verloren of zelfs geen toegang meer hebben tot hun systemen. Oók in Nederland!

Enkele manieren waarop u ‘onopzettelijk’ risico loopt:

Geen controle over toegang netwerk

Door een veranderende manier van werken zijn ondernemers de controle kwijt over wie of wat waar, hoe en waarom toegang heeft tot het bedrijfsnetwerk en de gegevens. Door dit gebrek aan overzicht wordt het risico op het ongemerkt binnenhalen van virussen enorm. Omdat een medewerker bijvoorbeeld per ongeluk op een link in een phishing-mail klikt of thuiswerkt op eigen onbeschermde apparatuur.

Onvoldoende databescherming en gebrekkige CyberSecuritymaatregelen

Wanneer er een aanval door cybercriminelen plaatsvindt, stapelen de verliezen zich op. Ten eerste is er een onmiddellijk verlies aan productiviteit, omdat uw medewerkers op dat moment hun werk niet kunnen doen. Vervolgens kan uw bedrijf volledig stil komen te liggen en kunt u de aan klanten beloofde producten en diensten niet leveren.

Om uw data terug te krijgen, moet u bovendien mogelijk én zonder enige garantie op herstel duizenden, zo niet tienduizenden Euro’s aan cybercriminelen betalen. Daarbovenop komt nog reputatieschade omdat uw klanten u niet meer vertrouwen, mogelijke rechtszaken en boetes. Bijna de helft van de bedrijven, die dit overkomt, bestaat na twee jaar niet meer.

Als u ook maar enig vermoeden heeft dat dergelijke risico’s op uw bedrijf van toepassing zijn, tot welk moment is het dan nog verantwoord om ‘geen tijd’ te hebben om het aan te pakken?

Geef mij 10 minuten van uw tijd om het te bespreken!

De volgende stap is simpel: bel mijn kantoor op 088-2055888 en verwijs naar deze brief om een ​​korte eerste analyse-afspraak te plannen. U kunt mij ook een e-mail sturen via peter@trotsit.nl.

Tijdens dit gesprek kunnen we uw unieke situatie en eventuele zorgen bespreken en natuurlijk al uw vragen over ons beantwoorden. Als u dat wilt, plannen we vervolgens een geschikt moment om onze unieke 27-Punten IT-systeembeoordeling uit te voeren.

Aan het einde van de analyse weet u:

Of uw systemen en gegevens echt afdoende zijn beveiligd tegen hackers en ransomware en waar u gedeeltelijk of volledig kwetsbaar bent.
Of er daadwerkelijk en op de juiste manier een back-up van uw gegevens wordt gemaakt waarmee u deze in geval van nood of een ransomwareaanval snel kunt herstellen om de continuïteit van uw werkzaamheden te garanderen.
Waar u zonder het te weten mogelijk de AVG-wetgeving overtreedt.
Hoe u de communicatie, beveiliging en prestaties kunt verbeteren, evenals de productiviteit van uw medewerkers en hun bewustzijn van de risico’s.

Een frisse blik ziet dingen die u voorheen wellicht over het hoofd zag – dus onze gratis 27-Puntenanalyse is in ieder geval een volledig kosten- en risicovrije manier om een ​​betrouwbare externe beoordeling van de veiligheid, stabiliteit en continuïteit van uw IT-systemen te krijgen.

In afwachting van uw reactie,

Peter van der Linden, Directeur Trots IT

Telefoon: 088-2055888
E-mail: peter@trotsit.nl

Meld Mij Aan Voor De Gratis Telefonische Analyse!