Bescherm uw data

Exclusief GRATIS bedrijfsadviesgids:

“12 Onbekende Feiten Die Elke Directeur Moet Weten Over Data Back-up, Security En Disaster Recovery”

Als u eigenaar bent van een Mkb dat nog tape-drives, externe harde schijven of USB-apparaten gebruikt voor de back-up van gegevens, dan is dit een heel belangrijk en informatief rapport om te lezen.

U ontdekt hierin wat de meeste IT’ers niet weten of u niet zullen vertellen over het veiligstellen van uw belangrijke bedrijfsgegevens tegen verlies, beschadiging, cybercriminelen, natuurrampen en sabotage door werknemers. Verder ontdekt u:

  • De enige manier om ZEKER te weten dat uw verloren, beschadigde of gewiste gegevens kunnen worden hersteld – wat minder dan 10% van de bedrijven heeft geïmplementeerd.
  • 7 belangrijke kenmerken die u absoluut moet eisen van elke leveranciers van een externe back-upservice; vertrouw uw gegevens NIET toe aan bedrijven die niet aan deze criteria voldoen.
  • Hoe schijfback-ups uitvallen en u een vals gevoel van veiligheid geven.
  • De grootste oorzaak van dataverlies, waar de meeste ondernemers niet eens aan denken totdat hun bedrijfsdata is gewist.

Vul Dit Formulier In En Ontvang Uw GRATIS Rapport

Nu wordt ons systeem altijd in de gaten gehouden

In het verleden deden wij onze automatisering altijd zelf. Maar het gezegde is niet voor niets ‘schoenmaker, blijf bij je leest’. Dus besloten wij dit bij Trots IT neer te leggen. En inmiddels kunnen wij zeggen, dat wij heel blij zijn met het maatwerk dat ze leveren en het persoonlijke contact dat zij bieden.

Met Trots IT is er altijd iemand, die ons systeem up-to-date houdt. Zij zijn een zeer kundige en eerlijke IT-partner.

Een aanrader voor elke ondernemer, die een betrokken IT-partner zoekt.

Michael Lubbe
Directeur
Lubbe Lisse

Vul Het Formulier In Om Uw Exemplaar Van Ons Gratis Rapport “Bescherm Uw Data” Te Downloaden Of Neem Contact Met Ons Op.