5 essentiele feiten

5 Essentiële Feiten Die Elke Bedrijfseigenaar Moet Weten Voordat Hij Zijn Netwerk Naar De Cloud Verplaatst

 

Als u Microsoft Office 365, Google Apps Of Een Ander Cloudcomputing Programma Voor Uw Bedrijf Overweegt, Doe Dan Niets. Totdat U Deze Belangrijke Gratis Rapport Heeft Gelezen.

Dit GRATIS Rapport zal het volgende bevatten:

1. De onverbloemde waarheid over de voor- en nadelen van Cloudcomputing, evenals de veelvoorkomende “valkuilen” tijdens de Cloudmigratie, die u veel tijd, geld en ergernis kunnen kosten, tenzij u dit van tevoren goed hebt gepland.

2. Directe antwoorden op veel gestelde vragen die directeuren en leidinggevenden hebben over kostenbeheersing, gegevensbeveiliging, internetverlies, prestaties en wat te verwachten tijdens het migratieproces.

3. Onthullende vragen die u aan uw IT-consultant of Cloudbedrijf zou moeten stellen VOORDAT u hun contract ondertekent, dat zal onthullen of ze echt weten wat ze doen en ervaren genoeg zijn om uw netwerkupgrade of migratie naar de Cloud af te handelen.

Trots IT is een vertrouwde Microsoft-partner die gespecialiseerd is in IT-ondersteuning en – oplossingen voor kleine tot middelgrote bedrijven in de Randstad en die bedrijven al meer dan 15 jaar van dienst is. Klik hier voor meer informatie over ons.

Vul Dit Formulier In Voor Directe Toegang