10 minuten analyse

Ja, Ik Wil Graag Een 10-Minuten Analyse Inplannen

 

Tijdens dit 10-minuten-gesprek kunnen we uw unieke situatie en eventuele zorgen bespreken en natuurlijk al uw vragen over ons beantwoorden. Als u dat wilt, plannen we vervolgens een geschikt moment om onze unieke 27-Punten IT-systeembeoordeling uit te voeren.

Deze beoordeling kan eventueel volledig op afstand worden uitgevoerd met of zonder dat uw huidige IT-bedrijf of -afdeling hiervan op de hoogte is. Aan het einde van de beoordeling weet u:

  • Of uw systemen en gegevens echt zijn beveiligd tegen hackers en ransomware en waar u gedeeltelijk of volledig kwetsbaar bent.
  • Of er daadwerkelijk een back-up van uw gegevens wordt gemaakt op een manier waarmee u deze in geval van nood of een ransomwareaanval snel kunt herstellen.
  • Waar u zonder het te weten mogelijk de AVG wetgeving overtreedt.
  • Hoe u de communicatie, beveiliging en prestaties kunt verbeteren, evenals de productiviteit van uw medewerkers.

Een frisse blik ziet dingen die u voorheen wellicht over het hoofd zag – dus onze gratis 27-Punten analyse is in ieder geval een volledig kosten- en risicovrije manier om een ​​betrouwbare externe beoordeling van de veiligheid, stabiliteit en efficiëntie van uw IT-systemen te krijgen.

 

Vul Heel Eenvoudig Het Formulier Op Deze Pagina In, Om Vandaag Nog Uw Analyse In Te Plannen!

Neem Vandaag Nog Contact Met Ons Op Om Uw Analyse In Te Plannen